Reviews from Le Sushi and More Alkmaar

Recent reviews

5.0
Herman
14 April 2024

Bestelling werd snel afgeleverd en de kwaliteit van het eten was goed.

Jolie
6 April 2024

Ik heb glutenallergie en daar wordt altijd super goed rekening mee gehouden! Heerlijke sushi, zeer vers en snel bezorgd! Ze hadden per ongeluk de verkeerde Magnum pint bij mijn bestelling gedaan. Dat kan gebeuren en als ik geen allergie had dan was dat niet zo erg geweest, maar deze kon ik echt niet eten omdat er gluten in zaten. Dus ik heb toch maar gebeld en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Er is meteen een bezorger gekomen met het goede ijsje, super fijn! Wat een service! Daarom ben ik al jaren trouwe klant van Le Sushi and more.

Anoniem
4 April 2024

Vandaag weer alles heerlijk vers gemaakt, en ruim voor de bezorgtijd met een lach bezorgt! Ook de kinderen geven het een 10 🤩

Ivar
30 March 2024

Top

Tara Bosch
30 March 2024

Heerlijk gegeten, het was een periode iets minder, maar wauw ik neem mijn woorden terug. Wat een goede kwaliteit vis en fantastische service, erg bedankt!

Kopijn
30 March 2024

Snel en secuur

Victor Kaandorp
26 March 2024

Wij vonden de kwaliteit van de sushi een beetje tegenvallen. Vooral de Edamame, bonen. Ze waren zacht, volgens mij te doorgekookt, geen mooie groene frisse kleur en weinig zout.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
21 March 2024

- fijn dat je op website de allergenen kunt zien en dat de glutenvrije sushi apart verpakt was!

Zoë
18 March 2024

De sushi is heerlijk en altijd vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David
16 March 2024
Marjan
9 March 2024

Fingerfood was super en goed warm! Sushi box was geweldig lekker en de bezorging was er eerder dan dat ze aangaven, top!!!

Elmar bakker
2 March 2024
Boris
29 February 2024
Marinda
23 February 2024

Blijft mijn favoriete zaak. Was weer geweldig

Anton
18 February 2024

Prima Sushi. Niet heel bijzondere maar goede kwaliteit en goede smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
15 February 2024

Zo lekkere sushi, heerlijk! En goede service!

Gaby
10 February 2024
Mascha
10 February 2024

Altijd lekker, altijd snel bezorgd en nog lekker warm wat warm moet zijn.

Ivar
6 February 2024
Lorena
6 February 2024

Beste sushi van Alkmaar en snel bezorgd.

Mar
3 February 2024
Wolf
2 February 2024

Vandaag was weer helemaal top! Afgelopen keer was het wat minder, maar nu weer zoals wij van jullie gewend zijn, dank!

Daf
2 February 2024
Esther
30 January 2024

Alles weer heerlijk!!!

anoniem
28 January 2024

Was erg lekker en vers gemaakt! Bestelling was sneller dan verwachtte tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arend
22 January 2024

Super lekker

Pieter
21 January 2024

Heerlijke vers gemaakte sushi.. Nette bediening.. Elke keer weer.. Top..

An
15 January 2024

Vis was niet mals was taai en avocado was smaakloos

Alwin
6 January 2024
Dave
4 January 2024

Helaas was de zalm niet zo vers meer daarom ook een groot deel daarvan weg kunnen gooien zonde, rest was wel top

Ellen Jager
1 January 2024

Heerlijk en goed verzorgd! Gelukkig 2024 beste mensen.

Daf
30 December 2023
Tom
30 December 2023

Altijd goede sushi, dank!

Boris
29 December 2023

Top

Cynthia
21 December 2023
Gaby
21 December 2023

Zoals altijd was de sushi heerlijk, alleen ontbrak de deze keer de wasabi, soya en de stokjes :-) Volgende keer bestellen we zeker weer bij Le sushi ans more

Mirjam
21 December 2023

Altijd lekker en nog nooit te laat gekomen, eerder te vroeg!

An
13 December 2023

Super vriendelijke bezorger, sushi was helaas niet zo

Daf
13 December 2023

Eten is altijd top hier, bezorging ook trouwens

D.
9 December 2023

Hier gaan we vaker bestellen.

Pan
8 December 2023

Top! Was beter dan uit Amsterdam 👌

Elmar
6 December 2023
Colin
4 December 2023
Daniel
28 November 2023

Duurde iets langer dan normaal. Heel lekkere en verse sushi :) alleen de edamame boontjes vonden we minder, erg flauw van smaak en te weinig zout. Bestellen regelmatig sushi hier en is altijd lekker

Jen
26 November 2023

Eten altijd lekker, bezorging was snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Björn
24 November 2023

Bezorger maakte een hoop goed. Duurde te lang en kwaliteit was slechter dan gewend, vooral voor de prijs €43,20 incl. bezorging. Helaas denk ik wel de laatste keer…

Linda
14 November 2023
Gaby
12 November 2023

Altijd een positieve ervaring

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boris
5 November 2023
Louise
4 November 2023

Goeie sushi! En bezorging was binnen de aangegeven tijd. Aanrader!

Marinda
3 November 2023

Ruim op tijd bezorgd en met excuusdat ze 5 min te vroeg waren, haha. Zoals altijd weer perfect en vers.

Quinn
19 October 2023

Levering super snel. De sushi is erg vers en de rijst van de sushi is precies goed.

Rob
15 October 2023
Kickbro
13 October 2023

Lekker maar niet goedkoop

Esther Vreeker
12 October 2023

Altijd gegarandeerd heerlijk eten!

Marinda
11 October 2023

Altijd tevreden. Ook bezorging is altijd optijd. Echt A kwaliteit

Zoë
29 September 2023

Overheerlijke sushi en mijn bestelling is altijd op tijd!

Simone
15 September 2023

Het was heerlijk! Bedankt

Busch
13 September 2023

Heerlijk!

Ivar
4 September 2023
Nuria
3 September 2023

Perfect! Heerlijk eten en op tijd geleverd!

Michael
31 August 2023

Altijd lekker, altijd goed. Al jaren mijn vaste adres. Maar een tijd om lieve woorden te schrijven :)

Tanja
29 August 2023

Het was na lange tijd weer heerlijk.

Mireille
26 August 2023

De sushi was wederom ongelofelijk genieten ✨ Ook onze gasten vonden de sushi heerlijk. Helaas te weinig stokjes, gember en saus voor vier personen. Is het verstandig om de volgende keer aan te geven voor hoeveel personen wij bestellen?

Anja
24 August 2023
M.
18 August 2023

Prima sushi, sommige wat klein, smaak goed. Verpakt in plastic bakje waar je € 0,50 voor moet betalen en nog eens bezorgkosten van € 2 De gyoza waren goed gevuld, echter werden ze steeds harder aan de buitenkant als ze afkoelden, dus deze direct eten bij afleveren. Online besteld, je werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Deze kwam op tijd en was zeer vriendelijk. Ik zou er zeker nog een keer gaan bestellen. Zag er verzorgd uit !

Dewi
12 August 2023

Veruit de lekkerste sushi van Alkmaar!

Lisa
5 August 2023

Zoals altijd supervers en lekker!

Marinda
4 August 2023

Zoals altijd weer perfect.

Maaike
2 August 2023

Zoals altijd heerlijk en perfect bezorgd..

Ivar
29 July 2023
Roos
26 July 2023

Ruim voor de doorgegeven bezorgtijd bezorgd (gekozen voor zo spoedig mogelijk). Warme producten zijn goed warm en de kwaliteit van de sushi zijn wij erg over te spreken. Zoals mijn man zegt: de sushi smelt op je tong.

John
26 July 2023

Heerlijk!

Milla van Kempen
21 July 2023

Heerlijke sushi, mooie shasimi en snelle en aardige bezorger! Altijd weer een feestje

Van der busse
16 July 2023

Prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivar.
16 July 2023
Andra
15 July 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Mireille
18 June 2023

Keurig op tijd gebracht en heerlijk gegeten!

Zoë
17 June 2023

Altijd top sushi😋😋

Farid
11 June 2023

Zoals altijd op en top vers!

Marinda
8 June 2023

Zoals altijd weer perfect

Nienke
4 June 2023

Top!

Kim
3 June 2023

Heerlijke sushi! Altijd super vers en een traktatie als we bestellen!

Gaby
30 May 2023
G MItrasing
29 May 2023

Matige kwaliteit; in verhouding tot de prijs mag je betere kwaliteit verwachten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Andra
27 May 2023

We hebben zoals altijd weer heerlijke sushi gegeten!

Sandra
17 May 2023

Snelle bezorging en bezorger vriendelijk. Eten was ook heerlijk. Zeker weer eten bestellen

De Jonge
15 May 2023

Bezorging was prima. Helaas zullen wij hier geen sushi meer bestellen omdat er meerdere haren in de sushi zaten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivar
28 April 2023
Panggabean
26 April 2023

Erg lekker! En vriendelijke mensen!

Cara
20 April 2023

Heerlijk gegeten!!

André
16 April 2023
Le double
6 April 2023

Deze keer was het helaas niet zo lekker als normaal. Alles was erg koud en de zalm en tonijn heel dik gesneden. De garnalen waren niet heel krokant. Normaal is het altijd geweldig, maar nu was ik wat teleurgesteld

Kim
5 April 2023
Esther Vreeker
3 April 2023

Net als altijd, heerlijk gegeten!

Andra
1 April 2023

Beste sushi van Alkmaar. Al vele malen daar besteld. Heerlijk vers en prima bezorging!

Anton Schoonewil
23 March 2023

Heerlijk vers gemaakte sushi.

MCC van Grinsven
19 March 2023

Het was weer heerlijk, zeker de crunchy rolls en de roll met softshell crab 👍

Jacco
12 March 2023

Besteld via de website. Op tijd klaar en heerlijke verse sushi.

Bianca
11 March 2023

Bezorging aangeklikt op 18.00-18.15 en de bezorger was er ook binnen die tijd. Sushi is kakelvers, super mals, goed op smaak. Zeker voor herhaling vatbaar!