Beoordelingen van Le Sushi and More Alkmaar

Recente recensies van Le Sushi and More Alkmaar

5 sterren na 476 reviews

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken en bovenal vers!!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi uit Alkmaar en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier al heel vaak besteld en het is altijd echt super lekker!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer heerlijk gewoon. En snel bezorgd. Aanradertje.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden het de heerlijkste sushi van Alkmaar en ook over de bezorgtijd zijn wij zeer te spreken.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten harde stukken in de zalm. De krokante garnaal in de sushi was niet krokant en heel koud. Ik vond het minder goed dan ik gewend was van Le sushi and More

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Ook fijn dat de bestelling wat later gebracht kon worden toen we later thuis dreigde te komen ivm drukte op de weg!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en hele lekkere verse sushi!

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Super sushi 👍

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie aparte mailbericht in zake de kwaliteit van de vis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super vers het was heerlijk!!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en de bezorger was ruim op tijd. De kipstokjes waren net iets te rosé naar mijn smaak maar de sushi en gamba’s erg lekker.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit sushi. Altijd super vers en goede kwaliteit producten in gebruikt! Stond top klaar toen ik het op kwam halen en warme producten waren nog heet.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle sushi mooie combinaties.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen iedere keer als onze familie op bezoek is en de reacties zijn alleen maar lovend. De beste sushi die we ooit hebben gegeten! Looooooove!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vers, op tijd klaar, en royale porties!

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestelde hier voor het eerst en is zeker voor herhaling vatbaar!

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mijn drankje niet meegeleverd, verder wel altijd erg tevreden met de kwaliteit van de sushi. Lekker vers!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima in orde, vriendelijke service en lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zag dit voorbij komen en dacht, laat ik het een keer proberen. Wat was dit lekker zeg. Heerlijke afwisseling in de box en een prijs/kwaliteit verhouding die ik tot nu toe in Alkmaar niet heb ervaren. TOP!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

love le sushi

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, duurde wel wat lang voordat ‘t werd bezorgd maar de kwaliteit maakt een hoop goed. Duidelijk dat ‘t met was bereid. We misten wel de zout op de Edamame. Vergeten?

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd alles weer even lekker, jullie Crunchy Alaska is echt onovertroffen. Dikke 10 van ons!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Ik bestel letterlijk nergens anders.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolute topkwaliteit sushi, bezorging én service. Wij zijn al jaren klant en nooit teleurgesteld. Hier geen sushi uit de koelkast maar heerlijk vers per bestelling gemaakt door een fantastische kok. En ook de currys, soep en kipspiesjes zijn om je vingers bij af te likken. En bovenal zijn het gewoon zulke lieve, leuke mensen, echt een warm familiebedrijf dat je de omzet van harte gunt. Aanrader!!!!

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld nu en echt geweldig lekker! Proeft ook supervers. Aanrader!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, vers en erg lekker.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestel vaker de cheesy box, ik ben er gek op! Vriendelijk personeel :)

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds kort woon ik weer in Alkmaar en ik ben zo ontzettend blij dat ik nu weer bij jullie sushi kan bestellen. Echt gemist.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Real Superfood

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op aangegeven tijd! En top zoals altijd!

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed heerlijk verse sushi, snel geleverd. Zeker een aanrader.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd 👍🏻

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd mijn sushi hier, het is altijd vers en super lekker; bovendien passen ze mijn bestelling aan als ik het aangeef (bvb geen ei), dus ik ben echt tevreden!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst dat de sushi niet zo lekker was. Tonijn en zalm super dik gesneden. En de sushi met ei is echt veel te dik. Verder was het een box die ik niet meer ga bestellen en lag ook alle sushi overhoop. Leek wel gevallen.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd! hartelijk dank

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aankomst van de bestelling waren helaas grotendeels van de sushi’s niet correct gerold. Helaas was de vis ook niet allemaal even vers .. Naast deze punten was de bezorging wel precies op tijd, alleen was het jammer dat op de website staat “gratis bezorging”, maar uiteindelijk bij betaling dit toch €2,00 kost.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna wekelijks en zijn meer dan tevreden. Sushi, bezorging en personeel zijn echt geweldig! Een aanrader voor iedereen. Eenmalig bij een ander besteld, wat waren wij teleurgesteld. Vanaf nu alleen nog hier.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers en met liefde bereid. Bezorgdtijd en personeel altijd vriendelijk. Klasse!

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Was heeeeerrlijk

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi en snel bezorgd, we hebben weer gesmuld. Kleine opmerking, er zat maar1 flesje saus bij, dat had wel meer gemogen .

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi en gebracht op de beloofde tijd!

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ontzettend snel geleverd terwijl wij in een uithoek wonen! Top!!!

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi can Alkmaar. Geen sushi uit de koelkast zoals je veel te vaak tegen komt maar op bestelling vers gemaakt. Uitstekende kwaliteit, goede porties voor een hele goede prijs. Daarnaast zijn het zúlke lieve mensen, een warm familiebedrijf. Wij zijn al jaren klant.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd binnen een halfuur bezorgd, super tevreden. Sushi is super vers.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi, heerlijk vers en super smaak beleving. Prima verzorgd en snel bezorgd. Zeker een aanrader!!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn lievelings sushi restaurant.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb op 4 mei 2019 sushi en warme bijgerechten besteld. Het eten was echt niet lekker. Sushi: tonijn was niet vers. Bijgerechten: loempia was taai en de vulling niet lekker. Bezorging: prima

, 28-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle service en heerlijk verse sushi. De Romantic Box is gevuld met extravagante sushi. Die was erg lekker, maar ik houd toch meer van meer traditionele sushi. De bijbestelde Temaki was heerlijk, een echte aanrader.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi! Voor afhaal bestellen wij altijd hier. Alles is heel vers. Echt een aanrader!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier vaker besteld, ze zijn altijd super snel en ze hebben lekkere sushi.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Vers en perfect op temperatuur. Genoten!

, 09-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd, zoals altijd! :)

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi is altijd boterzacht heeeeerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelde erg laat, maar binnen een half uur stond de bezorger nog voor de deur. Heerlijk, maar dat wisten we al, want we halen regelmatig eten hier.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd bezorgd, het eten was warm en het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar ??

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk, heerlijk.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, zoals altijd. Mijn favoriete restaurant. Met zeer nette en vriendelijke bezorging.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de porties te groot. Te veel dezelfde als je 1 soort rol besteld.

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Bezorging goed! Sushi soft shell te gek!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke sushi en lekker vers

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig optijd klaar en zeer vriendelijk geholpen. Top

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en exact op tijd!

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel duidelijk wanneer gebracht werd en de sushi was verrukkelijk. De Sashimi smold op de tong. La Sushi is de "go to place" voor Sushi in Alkmaar.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snelle bezorging

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg top. Mn favoriet.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hadden mijn bestelling te vroeg gebracht (En ik zat nog in de trein) en toen hebben ze het weer meegenomen, zodat mijn heerlijke soep heet was toen mijn bestelling weer werd gebracht, roomservice! Altijd lekker, ik bestel nergens anders meer!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers super snaakvol

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Top kwaliteit.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging op tijd. Via mail op de hoogte gehouden van status van onze bestelling en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, goed, en altijd keurige vriendelijke bezorging. Mijn nr 1 sushi restaurant.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Dit is toch wel de betere sushi zaak van alkmaar super lekker echt een aanrader

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd te laat bezorgd en dat is vervelend als je met een groep van 20 personen bent. Maar gelukkig was de kwaliteit geweldig wederom, ook perfect op temperatuur. iedereen was tevereden!

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit en smaak helemaal top! Zoals ik gewend ben van Le Sushi and More. Helaas maar 3 sterren omdat helaas mijn postcode niet (meer) in het bezorggebied zit. Dit was voorheen wel het geval!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gied geregeld

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Loved it! Eerste keer maar ga hier zeker vaker bestellen

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnel bezorgd! Helemaal top!

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel bezorgd!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, kan iets meer variatie in romantic box

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke verse sushi!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en mega lekker!

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling verkeerd bezorgd maar na 1 telefoontje meteen goede bestelling geleverd . Super vriendelijk zoals altijd en belangrijkste het eten was heerlijk

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De garnalen waren heerlijk,maar de nori om de handrolls waren helaas erg taai. Sushi smaakte goed, zagen er wel een beetje rommelig uit.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van onze vegetarische sushi! Stipt op tijd bezorgd en zeker voor herhaling vatbaar! Echt een aanrader.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kipstokjes smaakten verbrand en waren toch nog niet gaar. de koriander keurig uit de soep gelaten. die was heerlijk

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk verse sushi. Zelfs in het weekend snel thuis bezorgd. Helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk! Mensen zijn vriendelijk!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat u niet in HHw bezorgt

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en het werd op tijd bezorgt. Als verbeterpunten wilde ik vragen of er misschien iets meer uitleg op de menukaart zou kunnen komen want uit de benamingen van de meeste sushi kan ik niet opmaken wat het is.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel! Makkelijk te bestellen via internet! Bedankt :-)

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo vers zo veel lekkerder dam de bekende ketens

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering en heerlijke sushi

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere en verse sushi met ook weer eens wat andere combinaties in de speciale rollen. Mochten ze eens wat later zijn, altijd netjes een excuus en heads-up. Ik vind het fijn dat ze laten weten wat de bezorgtijd gaat zijn. Topsushi en altijd vriendelijk, wij bestellen hier graag!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en snel geleverd! Aanrader

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen genoemde tijd bezorgd en sushi prima!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Alkmaar!!! Vers, geen voorbereid fabriekswerk van groot merk. Verse producten

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al zeker 2 jaar. Kwaliteit is altijd goed en vriendelijk personeel.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi die ik tot nu heb gegeten. Ik heb in het afgelopen half jaar al tientallen keren besteld bij Le Sushi and More en het is altijd vers. Voorheen wel eens bij SushiPoint of Miko Sushi besteld maar dit is echt vele malen beter.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een zondag was het snel bezorgd, binnen de tijd dat aangegeven was. De sushi was echt heerlijk! Kan niet wachten tot de volgende keer dat we weer gaan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten alleen erg jammer dat er geen eetstokjes bijzaten en ook de soja suas en wasabi bij de sushi ontbraken (vandaar de ster minder voor kwaliteit) ... verbeterpunt!

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en keurig in bergen bezorgd

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

, 04-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer prima.

, 15-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd... Geweldig!!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi besteld en gekregen. Lekker vers en smaakvol.

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, vers en smaak was goed. Ook bezorging was op tijd.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer een feestje met jullie. Altijd snelle bezorging en heerlijke verse sushi. Keep up the good work!

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Supervers, de vis smelt op je tong. Wij vinden dit de beste keuze voor sushi aan huis. Heerlijk! En mooi op tijd gebracht.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Werd op de juiste tijd bezorgd.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en op tijd bezorgd

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede sushi echt zeker de moeite waard! Ga ik zeker nog eens bestelling. Levering was ook zoals ik had gevraagt naar tijdstip!

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Alkmaar!! En bezorging altijd keurig op tijd!

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant!

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Alkmaar, hele goedgevulde porties tegen een hele goede prijs en zó een leuke, vrolijke, vriendelijke service! Sla de Yakitori niet over, deze is de allerlekkerste die ik ooit heb gegeten. Love Love Love!!!

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi voor een scherpe prijs. Je merkt dat het met liefde gemaakt wordt. Na veel testen en proberen is onze conclusie; de lekkerste sushi uit Alkmaar haal je bij Le Sushi!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte erg lekker, alleen leek niet alle sushi even netjes gerold; sommigen vielen uit elkaar. Als zwangere toch kunnen genieten van de visloze sushi in de box, helaas geen kip of surimi. Bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar 't was moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maki met tonijn rook en smaakte niet zo vers als altijd hebben we ook weggegooid. Niet eerder meegemaakt nog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling en service is goed! Smaak vd sushi is niwtbdw beste die ik heb gehad. Beetje klef.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk sushi

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi en de beste bezorg service. De enigste sushi restaurant van wie wij bestellen. Nooit een teleurstelling. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top service, top sushi. Bestel nergens anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en erg smakelijk

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, heeeeeel vers, en op tijd bezorgd.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom, perfect

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. En ook niet eens zo duur. Werknemers zijn zo lief ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede kwaliteit!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 30-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Supervers. En een snelle bezorging. Ben heel tevreden en ik bestel telkens opnieuw hier.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Geweldige verse sushi.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant. Top bezorging. Ben blij met jullie!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi stond al klaar toen ik het kwam afhalen, smaakte goed en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heel erg vers en smaalvol sushi. Echt een aanrader. Wij zullen zeker vaker hier bestellen.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Deze keer minder gember dan anders erbij. En wat servetjes zouden fijn zijn. Evengoed bestellen we hier volgende keer weer! De bites en sushi met avocado zijn heerlijk!

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterrenkwaliteit we zijn niet anders gewend. Maar niet alleen de sushi is heerlijk! Ook de curry’s, soepen en yakitori zijn zo lekker dat je je vingers erbij op eet. + punctuele bezorging en service met een glimlach. Wat wil je nog meer?

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi ooit tegen een goede prijs. Snelle bezorging, zeeeeeeeer klantvriendelijke persoonlijke service. Een warm familiebedrijf die de beste kwaliteit van Alkmaar en omstreken levert. Aanrader!!!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Zijn alleen niet altijd even strak waardoor ze wat uit elkaar vallen. Maar voor de smaak ga ik nooit meer naar een ander. Loempias zijn ook een aanrader.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, keurig volgens afspraak en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! :)

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere sushi, bezorging kwam wel te vroeg (wat wij absoluut niet erg vonden dit keer hoor!).. Alleen als je dan nog niet thuis bent (was zo'n 25 min eerder), dan kan dat vervelend uitkomen. Eten was erg lekker! Dit keer wel kleinere plakjes zalm en wat hardere/droge plakjes mango op onze mango salmon special roll. Normaal is hij lekkerder, dat weten wij!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via een tip van mijn dochter aan de sushi gegaan, nooit eerder gehad en nu ben ik helemaal om, later in de week nog een keer besteld, prima kwaliteit en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel was lekker, sashimi tonijn had alleen een muf smaakje en de bezorging kwam aan de deur met helm op, dat was ook wat anders. Verder prima op tijd en lekker!

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 25-12-2017 sushi gehaald was heerlijk lekkere sushi goed van smaak op afgesproken tijd klaar we hebben er van genoten zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig makkelijk en heerlijke hapjes ! Kijk alweer uit naar de volgende keer helemaal top ????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed en erg vers. Toppie.!!!

, 19-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk! Fijne feestdagen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij weer mogen genieten. Echt een feestje! Goed, snel geleverd en heerlijke sushi . Toevallig betrapte wij ons zelf dat we bijna maandelijks genieten van jullie sushi.... gewoon omdat te heerlijk is.

, 12-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

betalen met de ouderwetse ideal (zonder QR) valt wel erg tegen. Daarnaast zou PayPal mogelijk maken mij zeker vaker doen bestellen. Ik hou van lekker eten én gemak van betalen :-)

Reactie van Le Sushi and More:Beste Sol, Bedankt voor uw opmerking. Wij hebben dat voorgelegd aan onze webbouwer of ze de verbeteringen in kunnen brengen. Met vriendelijke groeten.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Supervers. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Loempia's zijn ook lekker. Snelle bezorging en hele vriendelijke bezorger. Wij bestellen hier graag.

, 06-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verser dan dit ga je het niet krijgen!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste van Alkmaar! Super vers!

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Blijft naar meer smaken ?

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd ook nu weer heerlijk en leveringstijd was goed.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, alles vers gemaakt, goede kwaliteit, begrip voor Vegans! Sublieme service en goed geprijsd

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed tot nu toe

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Veel beter dan in veel restaurants en bezorging was optijd thuis toen ik ook thuis was! Geweldig!

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de zondag 5 minuten eerder bezorgd. Het eten was goed warm en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers en lekker!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi .

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er kunnen geen sterren meer gegeven worden, anders had ik het zeker gedaan. Smaak gioed, vers en op afgesproken tijd. Tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superbedankt! Het was heerlijk❤️

, 04-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, vis is vers. Rijst is goed gekookt. Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geleverd binnen de aangegeven tijd. Verse sushi. Weinig soja saus. Edamame bonen koud.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd precies op de afgesproken tijd gebracht, met een grote glimlach. Het eten was fantastisch: vers, zeer smakelijk en wat warm moest zijn was dat ook. Dit was onze eerste bestelling bij le sushi and more, zeker niet de laatste.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loempia's, de sushi's vonden wij wat minder

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Edamame bonen waren helaas koud bezorgd. Weinig sojasaus, 1 klein flesje.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd lekker hier. Goede kwaliteit!!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging ondanks het slechte weer op tijd. Heerlijk vers en de sashimi smaakte voortreffelijk.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi en zeer nette bezorging. Wij bestellen hier zeer regelmatig. Alleen bij de laatste bestelling waren alle stukken met tonijn erin niet lekker. Normaal gesproken is het erg lekker maar de tonijn vangst was denk ik niet erg geslaagd.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is echt geweldig maar twee uur moeten wachten is niet normaal, zeker als je met kleine kinderen zit te wachten die op tijd naar bed moeten.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Zowel de mix box als de vega box waren heerlijk en ruim voldoende. Bezorging kwam ook prima op tijd.

, 25-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is echt top, wij bestellen nergens anders meer!

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bij vergissing eerst de verkeerde sushi gekregen maar dat hebben ze super opgelost door alsnog de goede te brengen en de 'verkeerde' sushi mochten we zelfs houden! Top service!

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na jaren verslaafd te zijn aan le sushi, (we eten nergens anders meer sushi omdat we nu deze kwaliteit gewend zijn, en de andere restaurants dan allemaal tegenvallen) nu ook eens de curry besteld, rijk gevuld, goedgeprijdf en héérlijk! De yakitori is ook om je vingers bij af te likken.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi

, 08-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, 1 van de beste sushi tenten in Alkmaar vind ik!

, 06-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn vaste leverancier.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vers!

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren kwaliteit zoals we gewend zijn!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig en zijn altijd heel tevreden. Heerlijke tom kha kai soep, erg lekkere salade rollen, verrukkelijke sushi.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top en snelle service

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel deze keer echt tegen. Thaise kippensoep zonder enig pepertje, koriander of citroengras en dat gold ook voor de beefsalade; geen pepertje. Ook was er bij de tonijn sashimi geen sojasaus en wasabi

, 10-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even voor 11 nog besteld en keurig vers en netjes geleverd. Heerlijk van smaak.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds meer dan een jaar bestel ik alleen nog maar hier. Beste sushi, verassende smaken, altijd goed.

, 09-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi viel erg tegen. De avocado was niet rijp en alle sushi's smaakten hetzelfde waardoor we na een paar sushi's al geen zin meer hadden in de rest,

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, 1 persoonsbox was precies genoeg en na een halfuur bezorgd terwijl de bezorgtijd een uur zou zijn - fijn!

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur en drie kwartier moeten wachten.. ik weet dat zondag avonden druk zijn, dus dat het lang kan duren, maar dit was wel heel erg lang. Eten was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top =)

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, volgende keer bestellen wij zeker weer bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer gastvrij familiebedrijf met heerlijke altijd vers gemaakte sushi tegen een goede prijs! Vriendelijke bezorging, goede porties, verse sushi, topkwaliteit, aanrader!!!

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een waar genot Wat een heerlijkheid , het was weer een groot feest... en de allerliefste man die het kwam bezorgen maakt het feestje heel compleet! Het is bediening aan de deur met klasse , betrokkenheid en gezelligheid. Tot de volgende keer

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker ! Op de minuut op de aangekondigde tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel zoals altijd, topsushi!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ontzettend schattige bezorgster.

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Jullie blijven de beste sushi in de omgeving!

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wel jammer dat ik pas na het online bestellen dat je dan recht hebt op een korting. Stom dat daarvoor een kortingscode nodig is, als het altijd voor iedere online bestelling geldt (zoals volgens mij het geval is) en geen actie is kun je het naar mijn idee ook zonder actiecode af. Dit is eem beetje kinderachtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker hoor. Alleen ik had spicy tuna besteld maar ik miste de chillivlokjes erop

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soms duurt de bezorging wat lang

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi. Alles was vers, dus zeker voor herhaling vatbaar. Bezorgdtijd was wel aan de lange kant: ruim een uur op een maandagavond.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren sushi besteld. Over de sushi en bezorgservice erg te spreken, alleen de zeewiersalade was (nog) bevroren en dat was wel een behoorlijke domper. Toch raad ik ze wel aan voor het bestellen van sushi.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben dit maal zelf gaan ophalen bij Sushi and More, dus geen beoordelingen over bezorgen. In tegenstelling tot voorgaande keren was de sushi niet zo lekker en ik denk niet vers. Kleverig muf en niet smakelijk wij hebben meer dan de helft weggegooid volgende keer maar bij de concurrentie shoppen

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag sushi besteld. Snelle bezorging en heerlijke sushi. Vers en dat proef je. Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi! Goede en erg vriendelijke bediening!

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Beste in Alkmaar en omstreken

, 28-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

groot fan van le sushi and more. Als ik sushi bestel is het hier. Vriendelijke mensen, heerlijke sushi. Top!!!

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi afgehaald. 18.00 gevraagd om af te halen maar toen ik een half uur te vroeg was maakte ze het snel ter plekke voor ons klaar. Heerlijke sushi en goede kwaliteit zoals we gewend zijn.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden! Sushi en de soepjes waren heerlijk.

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town. Salmon actually tastes like salmon. Friendly and fast service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, mals, vers, heerlijk met avocado. Snelle levering! ?

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top! Fantastische sashimi met hele verse vis, heerlijke sushi, superlekkere beef salade rol en heerlijk pittige Tom Kha Gai en Vietnamese curry!!!! Een aanrader!

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom zeer tevreden. Snelle bezorging en lekker vers eten!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en super bezorging.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima! Alleen een beetje jammer dat bijna de hele menukaart al weken is uitverkocht.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden, 1X mis gegaan & vervolgens prima opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!!

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Je proeft de versheid van de gerechten. Alles was zorgvuldig en hygienisch verpakt, goed op temperatuur en werd op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke dame. Dankjulliewel!

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: supervers en superlekker!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers !

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het zo vers, heerlijk gegeten. Maar dat doen wij iedere keer!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voor de derde keer op rij gewoon weg weer perfect. We hebben weer genoten.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Netjes verpakt. Sushi zoals sushi hoort te zijn. Verse vis en weinig opsmuk. Ik bestel zeker weer een keer!

, 01-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, keurig bezorgt! Bedankt!

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, heerlijk gegeten

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig. We hebben heerlijk genoten. Prijs kwaliteit uitmuntend. De unimaki kip was heerlijk.

, 27-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Wij bestellen graag bij jullie!

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Vis was vers. Ze waren de yakitori stokjes vergeten, maar kwamen deze nog naleveren. Uit zichzelf want ik was het ook vergeten.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken bestellen we sushi. En dat is altijd lekker en vers. Mooie combinaties ook. Afgelopen zondag hebben we vietnamees besteld. Ook erg smakelijk! Soepjes zijn lekker, de saladerollen met rijstpapier zijn ook een aanrader.

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van heel Alkmaar en omstreken! Heerlijke grote stukken vis, en heel vers. De bezorgers zijn ook altijd super vriendelijk. Ik bestel hier regelmatig en de kwaliteit is altijd super, ik ga nooit meer ergens anders bestellen!

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Dankzij het gevarieerde aanbod is kiezen nog lastig (maar wel leuk!). Pluspunt is ook dat op de menukaart sushi staan die je niet snel ergens anders ziet. De bezorging liet jammer genoeg even op zich wachten (maar het was wel een drukke avond). De drankjes ter compensatie en vriendelijke bezorger maakten gelukkig veel goed en lieten de servicegerichtheid van Le Sushi zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer vertrouwd lekker! Wel probeerden we eens wat anders en bestelden we ook de sushi met 'krokante zalm'. Deze vonden we erg tegenvallen. Een hele sterke 'zeesmaak' en vooral omdat het mét huid gebakken/gefrituurd?! is, hadden we het idee dat het kattenvoersushi was :s Geen aanrader dus..... De rest (soep, freshrolls, gyoza en vertrouwe spicy tuna sushi) was heeeeeeerlijk! En laten we de ebi tempura niet vergeten. Vingers erbij opgegeten zowat :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en bijzondere combinaties, mooi gepresenteerd. Snelle en vriendelijke bezorgers. Enige minpunt alleen voor de smaak beleving is dat ik liever hard kunstof eetstokjes heb ipv ruw houten eetstokjes.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers! Afgesproken tijd is de bestelling geleverd

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Alkmaar! Super vers! Bezorging netjes op tijd.

, 01-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker!

, 26-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 18-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hoeveelheden, vers gemaakte sushi met topkwaliteit vis, ook creatieve varianten net als de yakitori maki en de tempura maki zijn om je vingers bij af te likken! En alles bezorgd door de meest vriendelijke bezorger die ik ben tegengekomen! Wij zijn en blijven trouwe blij klanten.

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, kipspiesjes en loempia's. Snelle levering! Ik ga zeker nog een keer bestellen.

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top, ook nog een blikje Fanta cadeau gekregen als trouwe klant :)

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel en heel erg vers!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top kwaliteit, lekker van smaak! Mijn favoriete bezorg sushi van alkmaar en omstreken.

, 26-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top-sushi Top-service alles vers gemaakt, altijd lekker, love love love

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Sashimi was van goede kwaliteit. Bezorging op de fiets blijft ook mooi en is nog mileuvriendelijk ook!

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer besteld en iedere keer goed en snel (45-60 min) Lekkere sushi, zeer uitgebreide kaart. Curry's zijn erg lekker. Keurige bezorger.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Lekkerste sushi van Alkmaar.

, 04-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed! Aanrader: lekker altijd vers en betaalbaar. Mix 3 & 4 zijn de lekkerste!

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 1/2 bezorgtijd, dan houd alles op... Prima Sushi, maar dit is dus wel de laatste keer dat ik hier bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest heel lang wachten omdat ze maar 1 bezorger hadden. Tijd om nieuwe te huren? Slecht... Kwaliteit was minder dan vorige keer, waarschijnlijk omdat het al een tijdje klaar stond om meetenemen door de bezorger...

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers! En 10% korting als je online besteld. Bezorging mocht iets sneller, duurde ruim een uur en we wonen bijna om de hoek

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, verse vis en avocado. Zeewier vond ik iets te taai en een beetje slordig in elkaar gezet.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yum Yum Yum

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Super vers en snel bezorgd. Echt genieten.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en vers! Bezorging duurt wat langer maar ik woon niet in Alkmaar zelf, maar de bezorger is beleefd en altijd vrolijk.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Love the vietnamese food! Uitbreiden! Sushi ook top! Geen droge zooi. The spicy tuna hebben we echter 'gemist' dwz niet spicy :-) maar nou ben ik wel iets gewent. Ik hoop dat jullie nog lang blijven. De verdheid van jullie productie is ook super! Keep up the standard!

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit, vriendelijke service, goede prijs, wij komen iedere keer terug!

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede verse sushi vriendelijke bezorger

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele goede kwaliteit, perfecte hoeveelheid vis, vers gemaakt en heerlijke romige zalm, ook eens de yakitori geprobeerd en ook deze is heeeeeeerlijk !! vriendelijke bezorging overall een 10!!!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was te weinig sojasaus. 1 hele kleine flesje, is veel te weinig nu voor de hoeveelheid sushi die ik had dus was zo op. Zonde want dan smaakt de sushi toch minder.

, 16-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, heel vers. Erg vriendelijke mensen, ik bestelde het verkeerde maar kreeg alsnog wat ik graag had gewild.

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en mijn laatste opmerking over de te zoute wantan soep was niet aan dovemansoren gericht, ditmaal prima gezouten!

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer voortreffelijk!!! Het hele 'plaatje'!

, 08-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds heerlijk

, 07-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer prima gesmaakt, alleen is de wantan soep elke keer erg zout, maar kan persoonlijke smaak zijn.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, maar het eten was slecht. De kipspiesjes waren steenkoud en de vis rook niet fris. Was niet de eerste keer dat we bij jullie bestelden, maar de kwaliteit word er niet beter op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, goed gevuld en ook nog snel!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi en snelle bezorging. Ben er heel blij mee!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijne snelle bezorging; ruim een half uur eerder dan de geschatte tijd (al vraag je je wel af waarop die dan is gebaseerd). De sushi was zoals gewoonlijk weer heerlijk! Enige minpuntje: naar de bij de bestelling gevoegde opmerking, de vraag of de salade zonder ui kon worden geleverd, was duidelijk niet gekeken... Waarom is die optie van een opmerking plaatsen dán bedoeld?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende prijs-kwaliteit, uiterst vriendelijke service van het beantwoorden van de telefoon t/m de bezorging en niet te vergeten heerlijke sushi! De beste van Alkmaar en heel de omgeving!!!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super! nog sneller dan de bezorgtijd aangaf! en de bezorger is altijd vriendelijk! ga zo door!

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer vonden we de sushi minder lekker dan de voorgaande keren. De rijst was 'sompig' (kan geen ander woord hiervoor bedenken). De saladerolls waren wel zoals altijd verrukkelijk! Super vers! De verwachte bezorgtijd was half 6 maar pas tegen 6en kregen we de bestelling. Wel was de bezorger weer vriendelijk als altijd!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is mijn lievelingseten en iedere keer weer is de kwaliteit bij Le Sushi uitstekend! Kan niets anders zeggen dan een absolute aanrader. Echt het proberen waard. Ook super-aardige medewerkers en vriendelijke bezorger

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische Sushi, ruime hoeveelheden, je krijgt veel voor wat je betaald. Heerlijke nori-makis. Doen niet moeilijk over kleine aanpassingen van bijvoorbeeld special rolls. AANRADER!!!

, 31-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super goede en verse sushi! Het is mijn lievelingseten en ik bestel het liefst bij le sushi and more. Bezorger is ook altijd erg aardig, echt een aanradar!

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Riante hoeveelheden, uitstekende kwaliteit, perfecte prijs-kwaliteit verhouding, de helft van de prijs in vergelijking met sommige sushi afhaal restaurants in Amsterdam waar je voor hetzelfde geld 3 nori maki´s krijgt i.p.v.6 of 3 inide out rolls i.p.v. hier 8 voor hetzelfde geld! En niet te vergeten uiterst klantvriendelijke service!!!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Vers en een snelle service deze keer!

, 28-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer een ongelofelijk smakelijke maaltijd genoten! Voortreffelijk!!

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd sushi bij Le Sushi & More en ben altijd tevreden.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de tip van de bezorger hebben wij via jullie goed werkende website besteld! smaakte weer top! voor herhaling vatbaar! ga zo door.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van le sushi gewend zijn, uitstekende kwaliteit. De best gevulde nori maki´s die we ooit besteld hebben. Alle word sushi vers gemaakt en dat proef je! de handrolls zijn heerlijk en de prijs is lager dan de gemiddelde sushi-bezorg services. En bezorgd met een glimlach. Uitstekend!!!!! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima weer! Lekker gegeten samen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoveelste keer dat ik bij Le Sushi bestel, zowiezo is de kwaliteit uitmuntend. Vers gemaakt, heerlijke zachte verse vis. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, en beter dan Sushipoint! Ik heb op veel plekken sushi gegeten ook in luxe restaurants Amsterdam maar dit is echt de beste. Ook hebben zij heerlijke goed gevulde handrolls!

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk en vers. ik heb bij meerdere besteld, maar le sushi and more is echt de beste.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer wanneer ik hier bestel ben ik altijd meer dan tevreden en door le sushi and more ben ik echt verslaafd aan sushi geworden. Altijd lekker en vers en ondanks ik in Heerhugowaard woon is het altijd netjes op de tijden dat ze zeggen dat ze komen en een enkele keer niet maar dat laat me niet weerhouden om er weer te bestellen en eten. Word zelfs excuses aangeboden voor een paar minuten later. Echt een topservice!

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bij Le sushi and more is altijd lekker. Een aanrader. Bedankt voor vandaag. Was heerlijk.

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn: voor-tref-fe-lijk!!!

, 25-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Alkmaar en omgeving!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en altijd vers! En zeker niet onbelangrijk Sushi & More gaan super goed om met mijn allergenen. Ik kan altijd op top service vertrouwen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn trouwe klanten en bestellen hier altijd, heerlijke sushi echt een aanrader! En een hele aardige bezorger gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi weer van uitstekende kwaliteit, zoals we van Le Sushi gewend zijn! Ook mijn verzoek om een aanpassing in de urimaki werd zonder problemen ingewilligd. Beleefde bezorger Superlief familiebedrijf die je de omzet van harte gunt!

, 17-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Alles goed warm, sushi lekker vers.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, niet voorverpakt! Echt een aanrader.

, 06-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al een paar keer besteld bij jullie en ben zeer tevreden

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was zoals altijd lekker, alleen zat er één stukje niet bij dat ik heb besteld. Voor de rest was helemaal goed.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens een kwaliteits zaak. Erg netjes. Smaak uitstekend. Waar voor je geld. Ga zo door.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bezorging precies op tijd en zeer vriendelijk.

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat is het hier waar voor je geld! Elke keer weer HEERLIJK! Goed verpakt,mooi optijd,vriendelijke bezorgers en het belangrijkste: echt genieten van de heerlijke gerechten!

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yum!

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles meer dan perfect! Zoals altijd! Een echte aanrader voor mensen die van voortreffelijk eten houden en dat op tijd bezorgd willen krijgen. Fantastisch!!

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en niet duur!

, 08-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en zalige sushi

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker zoals gewoonlijk!!

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Maar meer soja saus is wenselijk

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi wederom goed. Bezorging liet voor een doordeweekse dag (dinsdag) lang op zich wachten; 65 minuten

, 23-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Alkmaar!

, 18-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete sushi tent! Alles is vers, smaakt heel goed en de bezorger is heel aardig! Ik blijf trouw bij Le Sushi and More bestellen.

, 16-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel er goed! De crunchy bites blijven onze favoriet. Gyoza nog lekker warm en knapperig ondanks de grote afstand. Thanks weer!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supppperrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sushi die ik ooit geproefd heb.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar waren afgeraffeld. Sesamzaadje miste bv op grote stukken en enkele waren uit elkaar gevallen. Het zag er dus niet echt verzorgd uit. Ook duurde de bezorging een uur wat ik tegenwoordig niet meer verwacht. Volgende keer dus maar weer ergens anders

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord - YUM!

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eén van de betere sushi in Alkmaar e.o. Altijd lekker en op tijd. Ik bestel voortaan hier mijn sushi.

, 20-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beter dan vorige keer. Sneller bezorgd en de bezorger is vriendelijker dan de bezorgster van een week eerder. Sushi smaakten echt lekker. Heb 4 sterren gegeven omdat niet alle sushi's even mooi uit zagen. Groetjes

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

suppppppper een aanrader

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Sushi's waren lekker vers en aparte combinaties maar duurde 1,5 uur voordat ik mijn eten had en er zat geen soya saus bij. Gelukkig had ik zelf nog wat liggen. Bezorgerster had niet eens iets gezegd over waarom het zo lang duurde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw fantastisch!!

, 07-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Eindelijk goede sushi die we kunnen bestellen in plaats van die snelle fabrieken met gummiballen. We zullen hier zeker vaker bestellen. Het eten was supervers en erg smaakvol. Super van genoten. Prachtige smaakcombinaties en heel fijn dat er ook andere gerechten gemaakt worden. Mocht iemand geen trek hebben in sushi dan zijn er genoeg andere heerlijke gerechten. Bij ons thuis is dit nogal een punt van discussie maar na vanavond dankzij le sushi and more niet meer. Heel blij dat we jullie hebben ontdekt.

, 01-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rode kip curry was heerlijk en de sushi goed vers. aardige bezorger.

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, fantastisch.

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker hoor :')

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker gegeten!

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi. Super vers, lekkere smaken en snelle bezorging. We raden aan iedereen in de omgeving Alkmaar hier te bestellen.

, 08-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk!! En vers!

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker sushi en op tijd bezorgd! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

, 03-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de beste sushi in Alkmaar! Top!

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi wordt vers gemaakt en gebracht en dat proef je. Absoluut een aanrader!

, 17-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

't was weer fantastico !!!

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke chill and movie box besteld. Wederom weer verrukkelijk gegeten. Echt een aanrader! Bedankt voor het lekkere eten.

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker en helemaal op tijd,

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wordt wellicht wat eentonig, maar de sushi is wederom verrukkelijk! Alles is heel vers. Dat proef je voornamelijk aan de zalm. Het is zo zacht dat het op je tong smelt. Voor de rest alleen maar lovende woorden. Wij raden iedereen aan om hier te bestellen. Le sushi and more bedankt voor vandaag.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom sushi is voortreffelijk! Wij blijven bestellen. Meneer de bezorger is een hele vriendelijke man. Dat moet ff gezegd worden. Meneer de bezorger maakte excuses voor de levertijd. Voor ons geen probleem. Maar heel netjes om dat te melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was weer top, de bezorging duurde deze keer iets langer dan verwacht en gewend.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles is netjes afgewerkt maar de smaak is wel heel goed en een snelle bezorging. We konden niet gepast betalen en ze hadden geen wisselgeld dus kwamen ze later terug. Vooraf nog netjes een telefoontje gehad over hoelaat dat zou zijn.

, 29-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doos was gevallen, dus alles lag door elkaar en over elkaar heen in de doos. Er waren excuses aangeboden bij het aanbieden. Aan de smaak deed dit niets af. Die was wederom voortreffelijk!

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk. Vorige week 13 oktober onze eerste X besteld. En deze week volgde. Wederom erg vers en lekker. En wat een hele grote voordeel is. Is dat zij tot 2230 uur open zijn. Wij houden erg van eten en zeker rond 2200 uur beginnen wij trek te hebben maar in Alkmaar is alles dan dicht. Le sushi and more is dan open. Een uitkomst voor ons. De enige wat open is en ook nog bezorgd waarvan het eten ook nog voortreffelijk is. Ga zo door. Bezorger erg vriendelijk dat moet ook ff gezegd worden.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi op tijd afgeleverd, voor herhaling vatbaar.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is prima . Alleen als je een box besteld met 4 × 4 verschillend krijg je altijd 2 x 8 al 3 x sushi met ananas besteld nooit gehad !!!

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker alleen miste ik m'n kappa maki. Was al bijna sluitingstijd komt volgende x wel!

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon altijd goed en snel en supervriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi, mooi optijd

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is echt super! Wij hadden meerdere gerechtjes besteld om te proberen en alles was echt uitstekend. Het zijn geen biijgerechtjes die je overal krijgt. Alles komt ook gewoon nog heet aan. Alleen de bezorging duurt relatief ietsjes langer, maar het eten maakt veel goed.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker!

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

werkelijk fantastico !!!

Reactie van Le Sushi and More:Bedankt Erics voor je advies. Postcode 1862 is toegevoegd aan onze bezorggebieden.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren ging t fout. De eigenaar belde mij vandaag om alles uit te leggen. Ik ben heel blij dat hij datcheeft gedaan. Vandaag nogmaals besteld nu was alles goed. We hebben heerlijk gegeten zoals we gewend zijn bij hen. Gelukkig.

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers! Bedankt voor de heerlijkheid.

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker en bezorging prima. Het enge wat mij stoort is dat per direct betalen via ideal dat er een 1.00 Euro bijkomt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top restaurant en dito service. Heerlijke Sushi, met name de nieuwe crunchy bites zijn heerlijk. Tot de volgende keer!

, 07-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en iedereen was zeer tevreden!

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating