Online bestellen bij Le Sushi and More Alkmaar

Welkom op de website van Le Sushi and More in Alkmaar. Via onze website kunt u online uw bestelling voor sushi en Vietnamese lekkernijen plaatsen. Alle gerechten maken we volgens authentieke recepten en onze sushi maken we pas na uw bestelling. Zo proeft u de originele smaken terug in de gerechten en geniet u van verrukkelijke sushi vers van het mes.

Le Sushi and More : bij elke bestelling via onze website krijgt u 10% korting! Gebruik hierbij uw kortingscode WEB10.

Le Sushi and More is hét adres om sushi af te halen of bij u thuis te laten bezorgen. Naast onze uitgebreide menukaart kunt u ook één van onze voordelige combi-boxen bestellen. Wat dacht u van een ‘Romantic Box’ voor een romantische date bij u thuis, een Happy Family Box met heerlijke familiesushi, een Kids Box met passende kindersushi of een Non-fish Box voor degenen die geen vis lusten? Allemaal leuke date-ideeën voor zowel gezellig samen zijn met een geliefde als met familie en vrienden.

1. Vers van het mes
Onze sushi worden pas gemaakt en gesneden na uw bestelling. Wij verkopen geen voorgemaakte sushi of in de koelkast bewaarde producten. Gegarandeerd vers van het mes!

2. Authentieke recepten
Onze Vietnamese gerechten worden bereidt volgens authentieke recepten. Zo proeft u de originele smaken van Vietnam terug in onze gerechten.

3. Alle aanbiedingen onder één knop
Om het makkelijker te maken voor de klanten, hebben wij alle actuele aanbiedingen gezet onder categorie AANBIEDINGEN op de menu kaart. Met één klik zijn al onze aanbiedingen terug te vinden, zonder te zoeken!

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken. Natuurlijk serveren wij allerlei soorten sushi, zoals nigiri, maki, gunkan, sashimi, temaki en meer, maar ook voor Vietnamese gerechten bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder kunt u onze menukaart bekijken en uw bestelling plaatsen. Eet smakelijk!